Terugkijken • Event 2 met Nathan Veenstra bij Lunch for All in Uden

De tweede Blogger in the City event vond plaats op donderdag 28 januari en dit keer waren we te gast in de lunchroom van Bauke van Breda: Lunch for All in Uden. De avond stond in het teken van SEO en hoe een blog bijdraagt aan de vindbaarheid van je website. Onze gastspreker Nathan Veenstra deelde zijn tips & tricks met een wederom enthousiast publiek.

Terugkijken • Event 2 met Nathan Veenstra bij Lunch for All in Uden

 

Gastspreker Nathan Veenstra

Nathan Veenstra is SEO Content Specialist en onder de bedrijfsnaam Letterzaken helpt hij ondernemingen met het verbeteren van hun vindbaarheid en conversie. Nathan wist de bloggers en ondernemers te inspireren en te informeren over SEO en uiteraard was er ruimte om vragen te stellen.

Ook de tweede avond van Blogger in the City was een geslaagde én gezellige avond. Na afloop van de presentatie was er nog tijd om iets te drinken en kennis met elkaar te maken. Leuk om weer een boel nieuwe gezichten te zien!

Terugkijken • Event 2 met Nathan Veenstra bij Lunch for All in Uden

 

Presentatie

Bekijk op je gemak de presentatie terug van Nathan Veenstra. De slides van Nathan staan online op SlideShare en in deze blogpost. Tijdens zijn presentatie gaf Nathan uitleg over de hieronder getoonde slides. Mocht het je niet (meer) duidelijk zijn dan kun je terecht op zijn website en vind je aanvullende informatie op zijn blog Letterzaken.

 

Reacties

 

Bedankt!

Nathan Veenstra (gastspreker),

Bauke van Breda (eigenaresse Lunch for All),

Flowers for All voor de bloemen,

Patrick Meulesteen (beamer en scherm)

en last but not least: alle gasten, bloggers en ondernemers:

Bedankt!

 

Archana en Nathan | Terugkijken • Event 2 met Nathan Veenstra bij Lunch for All in Uden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *