Event 5 • 19 dec 2016 over Social Media Trends in 2017 met Maaike Gulden

Maandagavond 19 december 2016 vindt plaats de vijfde Blogger in the City avond in Uden. Terwijl de meeste mensen terugkijken op afgelopen jaar, vinden wij het interessanter om vooruit te kijken. We gaan dit samen doen met onze gastspreker Maaike Gulden. Wat zijn de trends in 2017 op het gebied van social media en hoe zet je de belangrijkste, nieuwe kanalen van dit moment strategisch in.

Event 5 • 19 dec 2016 over Social Media Trends in 2017 met Maaike Gulden | BloggerInTheCity.nl

Blogger in the City is voor bloggers en ondernemers die de zichtbaarheid van hun website willen vergroten met bloggen en social media. Eén keer in de twee maanden organiseren we een gratis event in Brabant (regio Uden) waar interessante sprekers je inspireren én je alle ins en outs vertellen over bloggen en social media.

 

Onderwerp: Social media trends in 2017

Met je kledinglijn de Amerikaanse markt veroveren met de inzet van Instagram of de meest interactieve gemeente worden door de inzet van Snapchat? Dat is pure realiteit want het social media landschap veranderd. Instagram, Snapchat, en livestreaming apps zoals Periscope en Facebook Live veroveren snel terrein. En echt niet meer alleen onder jongeren, maar als volwaardige marketingkanalen.

Organisaties zoals PSV, Vodafone en de NOS maken hier succesvol gebruik van. Wil jij alle social media trends en ontwikkelingen bijhouden? Op 19 december vertelt Maaike je tijdens Blogger in the City wat de social media trends zijn en hoe je de belangrijkste, nieuwe kanalen van dit moment strategisch inzet.

 

Spreker: Maaike Gulden

Maaike Gulden is social media adviseur vanuit haar bedrijf The Marketing Factory. Daarnaast is ze gepassioneerd blogger, spreker en trainer. De afgelopen jaren heeft ze duizenden mensen socialmediawijs gemaakt en werkte onder andere voor organisaties zoals Zorgbelang Brabant, Rabobank en Avans Hogeschool.

Maaike Gulden | BloggerInTheCity.nl

Sociale media zijn krachtige tools om te netwerken en te laten zien welke expertise je in huis hebt. Haar passie voor sociale media deelt Maaike graag met anderen. Ze is auteur van de boeken ‘Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’, medeoprichter van Social Media Club Breda en blogger voor Frankwatching.

 

Gastlocatie: HIER vintage en koffie in Uden

HIER vintage en koffie in Uden | BloggerInTheCity.nl

Voor de vijfde Blogger in the City avond zijn we te gast bij HIER vintage en koffie in Uden. Bij HIER krijg je inspiratie, koop je vintage, heb je slow coffee/thee, kun je ontbijten en lunchen en heb je heerlijke yoghurt met homemade granola.

HIER vintage en koffie is gevestigd in het centrum van Uden en is goed bereikbaar vanaf de A50 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. In het centrum is parkeren na 18:00 uur gratis.

HIER vintage en koffie | Sint Janstraat 56 A, 5401 BB in Uden

 

Kom je ook?

Maandagavond 19 december 2016
19:30 inloop
20:00 gastspreker Maaike Gulden
21:00 borrel en netwerken
22:00 naar huis

 

Toegang is GRATIS na aanmelding

 

Aanmelden event

Ben je blogger of ondernemer? Dan mag je deze inspirerende avond absoluut niet missen! Meld je direct aan via onderstaand aanmeldformulier of via Eventbrite.

 

Let´s connect!

Maaike Gulden • Twitter • @maaikegulden

HIER vintage en koffie • Instagram • @hier_vintage_en_koffie

Blogger in the City • Twitter • @bloggeritcity

Tweet je mee? Onze hashtag is #bloggerinthecity