Event 6 • 20 feb 2017 Van blog naar business met Joyce van de Pas en Mascha Ekkel

Maandag 20 februari 2017 ben je van harte welkom bij de zesde avond van Blogger in the City. Dit keer hebben wij maar liefst twee sprekers – Joyce van de Pas en Mascha Ekkel – en zijn we te gast bij d’n Office in Uden. Tijdens deze avond vertellen beide bloggers en ondernemers hoe zij van hun blog hun business hebben gemaakt.

Event 6 • 20 feb 2017 Van blog naar business met Joyce van de Pas en Mascha Ekkel | BloggerInTheCity.nl

Blogger in the City is voor bloggers en ondernemers die de zichtbaarheid van hun website willen vergroten met bloggen en social media. Eén keer in de twee maanden organiseren we een gratis event in Brabant (regio Uden) waar interessante sprekers je inspireren én je alle ins en outs vertellen over bloggen en social media.

 

Thema 20 februari: Van blog naar business

Tijdens de zesde Blogger in the City avond op maandag 20 februari vertellen Joyce van de Pas en Mascha Ekkel hoe zij van hun blog hun business hebben gemaakt. Hoe doe je dat eigenlijk en wat komt er allemaal bij kijken? Joyce en Mascha vertellen ieder hun eigen verhaal. Want als blogger schrijf je niet alleen maar teksten, daar komt veel meer bij kijken.

Wanneer je het op de juiste manier doet, je passie enthousiast deelt met je lezers word je blog misschien wel jouw business. Kortom een boeiende avond die je absoluut niet mag missen!

 

Spreker 1: Joyce van de Pas

Joyce van de Pas is een fulltime werkende moeder en heeft een zoon van 12 en een dochter van 7 jaar oud. Inmiddels werkt Joyce zes jaar als zelfstandig ondernemer en blogger.

Joyce is eigenaar van een aantal websites waar ze dagelijks met veel plezier aan werkt vanuit haar kantoor in huis. Mamsatwork.nl – online magazine voor de werkende moeder – is daar de grootste van. Samen met twee medewerkers en een team van bloggers die ook vanuit huis werken, zorgen zij voor teksten voor de website.

Joyce van de Pas | BloggerInTheCity.nl

Spreker 2: Mascha Ekkel

Mascha Ekkel lanceerde haar website LEEM Wonen in oktober 2015. Op deze blogazine voor luxueus, exclusief en mooi wonen, deelt zij haar passie voor wonen en liefde voor schijven. Door partnerships aan te gaan met luxe woon- en lifestyle magazines schrijft Mascha Woonspecials, Cityspecials, interieurprojecten en andere woongerelateerde artikelen.

Vorig jaar Lanceerde Mascha LEEM Advies, waarbij ze haar opdrachtgevers begeleid en ontzorgt op het gebied van (online) marketing. Daar blijft het niet bij want dit jaar wordt LEEM Live gelanceerd waarbij Mascha lezers van haar website ontmoet op een stijlvolle locatie. Zo informeert én inspireert zij haar lezers in de wereld van LEEM Wonen.

Mascha Ekkel | BloggerInTheCity.nl

 

Gastlocatie: d’n Office in Uden

d'n Office in Uden | BloggerInTheCity.nl

Dit keer zijn we te gast bij d’n Office in Uden. d’n Office is de leukste flexibele kantoorlocatie in Uden met flexibele werkplekken en kantoorruimtes.

d’n Office ligt op het bedrijventerrein in Uden op de hoek van de Loopkantstraat en de Industrielaan en is goed bereikbaar vanaf de A50 en met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Kom je ook?

Maandagavond 20 februari 2017
19:30 uur: inloop
20:00 uur: gastspreker Joyce van de Pas
21:00 uur: gastspreker Mascha Ekkel
22:00 uur: borrel en netwerken
22:30 uur: naar huis

Bij d’n Office | Loopkantstraat 25, 5405 AC in Uden

Toegang is GRATIS na aanmelding

 

Aanmelden event

Ben je blogger of ondernemer? Dan mag je deze inspirerende avond absoluut niet missen! Meld je direct aan via onderstaand Eventbrite aanmeldformulier of via deze link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-event-6-20-feb-2017-van-blog-naar-business-32004880459

 

Let´s connect!

Joyce van de Pas • Twitter • @joycevandepas

Mascha Ekkel • Twitter • @LEEMWonen

Blogger in the City • Twitter • @bloggeritcity

Tweet je mee? Onze hashtag is #bloggerinthecity

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *