Over

Blogger in the City is voor bloggers en ondernemers die de zichtbaarheid van hun website willen vergroten met bloggen en social media. Eén keer in de twee maanden organiseren we een gratis event in Brabant (regio Uden) waar interessante sprekers je inspireren én je alle ins en outs vertellen over bloggen en social media.

Blogger in the City | www.bloggerinthecity.nl

 

Events voor bloggers en bloggende ondernemers

Blogger in the City biedt bloggers en bloggende ondernemers een platform en organiseert om de maand een event waar je elkaar ontmoet én inspiratie opdoet voor je eigen blog. Voor onze events nodigen wij sprekers uit die hun kennis delen over bloggen en social media.

 

Voor wie is onze Blogger in the City events?

Onze events zijn speciaal voor mensen die een blog of website beheren waar blog- of nieuwsberichten worden gedeeld. Heb je zelf geen blog maar schrijf je bijvoorbeeld in opdracht voor andere blogs/websites, dan is Blogger in the City ook voor jou interessant!

Van elkaar leren, in een ongedwongen sfeer, op een leuke locatie met inspirerende sprekers is wat je kunt verwachten wanneer je onze Blogger in the City events bezoekt.

En weet je wat het leukste is? Onze events bezoek je gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je van te voren aan te melden zodat je verzekerd bent van een plekje op onze gastenlijst.

 

Maak kennis met

Archana | initiatiefnemer Blogger in the City | BloggerInTheCity.nl

Archana Haarnack

Pinterest & Social Media specialist & Blogger
Via mijn trainingen help ik jou om je merk zo zichtbaar mogelijk te krijgen op Pinterest, social media en je website.

Ideeën ontstaan bij mij vaak uit twee dingen: uit het gemis van “iets” en het willen helpen van anderen om zo mijn kennis te delen. Ik miste een platform, noem het een community of een netwerkevent, in Brabant, waar je kunt connecten met mensen die met hetzelfde bezig zijn als ik. Met bloggen, met hun website, met social media en die het leuk vinden om elkaar ook in real life te ontmoeten.

Een plek om ervaringen te delen of om vragen te stellen omdat ze niet weten waar ze met hun vraag terecht kunnen. Waar bloggers en bloggende ondernemers elkaar in de regio kunnen ontmoeten.

De naam Blogger in the City is ontstaan uit de vraag of er meer bloggers zijn in de stad, dorp of regio waar ik en andere bloggers wonen. Bewust heb ik gekozen voor – blogger – en niet voor – bloggers – omdat je als blogger (meestal) alleen te werk gaat of start en daarna pas op zoek gaat naar andere bloggers.

Blogger in the City is een event waar bloggers en bloggende ondernemers elkaar ontmoeten op een locatie in Brabant (regio Uden) en waar een inspirerende spreker vertelt over hoe je succesvol kunt bloggen.

 

Sprekers

Voor aankomende events zijn wij op zoek naar sprekers die hun kennis en tips & tricks over bloggen willen delen. Heb je interesse en kun je enthousiast vertellen? Laat wat van je horen en neem contact met ons op.

 

Locaties

Onze events vinden plaats in Brabant, in de regio Uden om precies te zijn. De locaties voor onze events worden met zorg geselecteerd. Heb je een idee voor een locatie of heb je een gelegenheid die je beschikbaar wilt stellen voor een van onze events, neem dan contact met ons op.