Partners

Sprekers

Voor aankomende events zijn wij op zoek naar sprekers die hun kennis en tips & tricks over bloggen willen delen. Heb je interesse en kun je enthousiast vertellen? Laat wat van je horen en neem contact met ons op.

 

Locaties

Onze events vinden plaats in Brabant, in de regio Uden om precies te zijn. De locaties voor onze events worden met zorg geselecteerd. Heb je een idee voor een locatie of heb je een gelegenheid die je beschikbaar wilt stellen voor een van onze events, neem dan contact met ons op.

Recente locaties:

d'n Office in Uden | BloggerInTheCity.nl lunchroom Lunch for All in Uden | BloggerInTheCity.nl Ben van Dijk Uden | BloggerInTheCity.nl

 

Sponsors

Wil je als bedrijf of merk met ons samenwerken om zo een groep bloggers en ondernemers te bereiken? Neem dan contact met ons om over de mogelijkheden te praten.

 

flowers for all - de mooiste bloemen - Uden | Flowersforall.nlOnze sponsor Flowers for all verzorgt de bossen bloemen die wij aan het einde van de avond overhandigen aan onze gastspreker en aan de gastheer/vrouw die de locatie voor ons event beschikbaar heeft gesteld.

Flowers for all is gevestigd in Uden aan de Industrielaan 10 (woonboulevard). Ook is het mogelijk om online je boeket te bestellen en deze te laten bezorgen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *